PERSONAL TRAINER - FITNESS VALMENTAJA

Kiristääkö vaatteet, onko energia lopussa, eikö peilikuva näytä siltä miltä toivoisit? Onko edessä lomamatka, häät, kuvaukset tai muu tärkeä hetki jolloin haluaisit olla elämäsi kunnossa ja tuntea olosi itsevarmaksi? Lähde nyt mukaan supersuosittuun naisten Fit Camp- pienryhmävalmennukseen ja huomaat tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana!

Fit Camp- pienryhmävalmennukset on suunniteltu niille naisille jotka haluavat kohottaa kuntoa, pudottaa painoa, kiinteytyä, saada enemmän energiaa arkeen, muokata kroppaa tai oppia terveelliset elämäntavat. Jokaisessa ryhmässä on ainoastaan 4-5 paikkaa joten se takaa henkilökohtaisen valmennuksen kaikille. Ensimmäinen treeni pidetään 2.4.2019. tiistaina. Ryhmät ovat klo: 17, 18 ja 19. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Kokoontuminen Töölön Kisahallin aulassa, ellei toisin sovita.

Treenit sisältävät monipuolisesti kuntosalitreenejä, toiminnallisia treenejä, juoksu- ja loikkatreenejä, kahvakuulatreenejä, ulkotreenejä ja erilaisia liikkuvuus- sekä kehonhuoltotreenejä. Jokainen osallistuja saa lisäksi henkilökohtaisen treeniohjelman kuntosalille tai kotiin ja henkilökohtaisen ruokavalion. Uudet ryhmät alkavat aina tammikuussa, huhtikuussa ja elokuussa.

Tule mukaan treenaamaan innostavassa porukassa kohti omia tavoitteitasi!

Seuraava aloitus 2.4. tiistaina klo: 17 Töölön kisahallilla. 

Fit Camp- pienryhmävalmennus sisältää:


- 11 ohjattua treeniä 4-5 hlö ryhmissä
- Henkilökohtainen treeniohjelma
- Henkilökohtainen ruokavalio
- Etävalmennus ja viikkoraportointi
- Valmentajan tuki 24/7
- Yhteinen Facebook- ryhmä kaikille valmennettaville
- Kuntotestaukset alussa ja lopussa
- Kaikista treeneistä ja liikkeistä ohjeet sovellukseen (kuvat, videot ja kirjalliset ohjeet)

Lisähinnasta valmennuksen lopussa yhteinen stailaus ja kuvauspäivä (vapaaehtoinen). Ammattikuvaajan ottamat jälkikäsitellyt kuvat, stailaus, kampaus ja meikkaus.

Yhteistyössä: Daddy´s Girl ja Cafe Salon

Ilmoittaudu pian sillä:
- Valmennuksen hinta kerralla maksettuna vain 249e (20,75e/treeni)
- Rajallinen määrä paikkoja, ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!Treenit tiistaisin 2.4. alkaen klo: 17, 18 ja 19 Töölön Kisahallilla (12 kertaa)

Tervetuloa mukaan

kesäkuntoon 2019