Team Daddy´s Girl Fitness on valmennustiimi tavoitteellisesti treenaaville tytöille. Kilpailijamme kilpailevat Suomen Fitnessurheilu ry:n ja IFBB:n kilpailuissa Bikini Fitness-, Wellness Fitness ja Fit Model- lajeissa. Tiimissämme on tällä hetkellä 13 kilpailijaa. 

Valmennuksemme käsittää kaiken mitä vaaditaan saamaan jokaisesta paras mahdollinen versio kisalavalle. Poseeraus- ja esiintymistreeni kuuluu valmennukseen alusta alkaen. Lisäksi meillä on erikseen mentaalivalmennukseen erikoistunut valmentaja ja järjestämme koulutuksia kisalookkiin liittyen. Tiimissämme on parasta loistava yhteishenki, pidämme tiimipäiviä ja näemme yhdessä joka kuukausi.Olisiko sinusta aloittamaan fitness- harrastusta?


Tiimimme Team Daddy's Girl Fitness valmentaa kilpailijoita Bikini Fitness, Wellness Fitness ja Fit Model- kilpailuihin. Valmennussopimus tehdään kilpailijoille aina vuodeksi kerrallaan, mutta nyt ensimmäistä kertaa kokoamme oman "harrastaja"- ryhmän. Fitness- harrastaja voi olla kiinnostunut tulevaisuudessa kilpailuista tai tulla kokeilumielessä mukaan puolen vuoden jaksolle. Suurimmalla osalla taas saattaa olla niin vähän treenipohjaa, että puolen vuoden valmennus alkuun antaa hyvän alun harrastukselle. Tämän jälkeen on mahdollisuus jatkaa kisaryhmässä. Otamme uusia valmennettavia aina lokakuussa, tammikuussa ja huhtikuussa. Seuraava hakuaika päättyy 28.4. sunnuntaina.

Fitness- valmennus 6kk sisältää:


-Henkilökohtainen valmennus 6kk

-Alku- ja lopputestit

-Kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa

-Henkilökohtainen ruokavalio ja seuranta valmennuksen ajan

-Henkilökohtainen treeniohjelma ja muutokset kuukausittain

-Tapaamisia joka kuukausi (henkilökohtainen) 6x 1h (Tapaamiset Helsingissä, Espoossa tai Tampereella)

-Yhteistreenit joka kuukausi 6x

-Tapaamiset sisältävät mm. ravintovalmennusta, mentaalivalmennusta, treeniohjausta ja poseerausvalmennusta

-Online tuki 24/7

-Viikkoraportointi

-Valmennettavien yhteinen Facebook- ryhmä


Hinta 999e (sis. alv )

Varaa nyt aika ilmaiseen aloituskonsultaatioon missä kartoitetaan sinun lähtökohdat ja tavoitteet!


PERSONAL TRAINER - FITNESS VALMENTAJA

Fitness- valmennus