Harrastajaryhmä

Oletko miettinyt olisiko sinusta fitness- kilpailijaksi? Tiimimme Team Golden Fitness valmentaa kilpailijoita Bikini Fitness, Wellness Fitness, Body Fitness ja Fit Model- kilpailuihin. Valmennussopimus tehdään kilpailijoille aina vuodeksi kerrallaan, mutta vuosi sitten lanseerasimme uuden "harrastaja"- ryhmän. Fitness- harrastaja voi olla kiinnostunut tulevaisuudessa kilpailuista tai tulla kokeilumielessä mukaan puolen vuoden jaksolle. Suurimmalla osalla taas saattaa olla niin vähän treenipohjaa, että puolen vuoden valmennus alkuun antaa hyvän alun harrastukselle. Tämän jälkeen on mahdollisuus jatkaa kisaryhmässä. Otamme uusia valmennettavia aina syksyllä, tammikuussa ja huhtikuussa kevään kilpailujen jälkeen.

Paljon enemmän kuin fitness-tiimi

Tem Golden Fitness on vuonna 2015 perustettu valmennustiimi tavoitteellisesti treenaaville naisille. Kilpailijamme kilpailevat Suomen Fitnessurheilu ry:n ja IFBB:n kilpailuissa Bikini Fitness-, Wellness Fitness ja Fit Model- lajeissa. Tiimissämme on tällä hetkellä 16 kilpailijaa. Tiimin päävalmentajana toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja ja tuomari sekä Bikini Fitnessin Suomen mestari Caroliina Kinnarinen. Lue lisää: Minusta

Hae nyt mukaan harrastajaryhmään 26.4.. mennessä!

Tiimiimme tulee hakemuksia ympäri vuoden joista valitsemme potentiaalisimmat valmennukseen. Tällä hetkellä meillä on muutama paikka tiimissä vapaana. Hae mukaan 27.4. 2020 mennessä:

Fitnessvalmennus

Caroliina Kinnarinen