Haluatko?

-Voida paremmin
-Parantaa urheilutuloksiasi
-Parantaa ruoansulatusta
-Parantaa ihon kuntoa
-Lisää energiaa ja virkeyttä arkeen
-Parantaa mielialaa
-Pudottaa painoa
-Oppia terveelliset ruokailutottumukset

Tarjoan nyt myös henkilökohtaista ravintovalmennusta asiakkaille jotka haluavat keskittyä pelkästään siihen tai saavat treeniohjeet muualta esim. muiden lajien kilpaurheilijat. Meillä kaikilla on ehkä käsitys kuinka pitäisi syödä terveellisemmin mutta tehtävänäni onkin vamentajana näyttää kuinka ajatus saadaan myös käytäntöön. Nykypäivän tietoviidakossa voi mennä helposti sekaisin mikä on hyvää ja mikä ei sekä mikä olisi itselle henkilökohtaisesti sopivin tapa toimia. Jokaisella on omat ruokailutottumukset ja erilainen elämäntilanne, joten mitään yleispätevää ratkaisua ei ole.

Niinkuin henkilökohtaisessa valmennuksessani, myös ravintovalmennuksessa haluan tuntea jokaisen asiakkaan ja pitää huolta siitä että myös tuloksia saavutetaan. Ravintovalmennukseen sisältyy yksi tapaaminen (45min) joka kuukausi (tarvittaessa myös puhelimitse tai skype) ja viikkoraportointi sekä seuranta. Voit ostaa 3kk paketin aluksi ja jatkaa sen jälkeen kuukausi kerrallaan.

Kenelle on hyötyä ravintovalmennuksesta?


Ravintovalmennuksesta on hyötyä niin kilpaurheilijoille, kuin tavallisille kuntoilijoillekin. Jos haluat muuttaa kehonkoostumusta, tai parantaa terveydentilaasi, niin ravitsemus on silloin tärkeässä roolissa. Noudatatko kenties jotain erityisruokavaliota? Silloin olisi hyvä katsoa ruokavalio kuntoon ammattilaisen kanssa, muuten saattaa syntyä helposti esimerkiksi puutostiloja. Minulla on kokemusta mm. erilaisista allergioista, paleo-, kasvis-, vegaani- ja vhh ruokavalioista sekä erilaisista pätkäpaastoista. Olen tehnyt ravintovalmennusta fitnesskilpailijoille, muiden lajien kilpaurheilijoille ja dieettejä painoluokkaurheilijoille.


Ota yhteyttä ja sovi aikasi ilmaiseen konsultaatioon. Yhdessä suunnittelemme tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisen valmennuksen!

Caroliina Kinnarinen

Ravintovalmennus