Caroliina Kinnarinen

Valmennukset


Jokainen asiakas on minulle tärkeä. Kaikilla on erilaiset lähtökohdat ja tavoitteet. Kartoitamme ensin konsultaatiossa sinun lähtökohdat, tavoitteet ja teemme toimintasuunnitelman. Tavoitteeni on saada kaikki asiakkaani voimaan hyvin, jaksamaan paremmin arjessa ja kokemaan onnistumisia. En kuvittele että on jotain yleistä kaavaa joka toimii kaikilla. En kannata mitään tiettyä suuntausta, koulukuntaa, filosofiaa enkä menetelmää. En ajattele että tietäisin aina oikean vastauksen. Sovitan työskentely- ja toimintatapani asiakkaan mukaan. 

Aloita avullani terveellisempi elämäntapa, se on paras lahja itsellesi ja läheisillesi.   

Mikään ei ole mahdotonta jos on vain tarpeeksi motivaatiota tehdä töitä tavoitteidensa eteen! Jotain mistä et uskalla nyt edes unelmoida voi olla muutaman vuoden kuluttua todellisuutta. Kuvittele visio tavoitteestasi ja lähde kulkemaan sitä kohti askel kerrallaan.

Jos etsit jotain erilaista, positiivista, kannustavaa, välittävää ja sellaista valmentajaa joka seisoo vierelläsi joka päivä ota rohkeasti yhteyttä! Nähdään ja jutellaan. Nyt on hyvä päivä tehdä päätös ja panostaa itseensä!

Varaa nyt aika ilmaiseen konsultaatioon!