Jokainen asiakas on minulle tärkeä. Kaikilla on erilaiset lähtökohdat ja tavoitteet. Kartoitamme ensin konsultaatiossa sinun lähtökohdat, tavoitteet ja teemme toimintasuunnitelman. Tavoitteeni on saada kaikki asiakkaani voimaan hyvin, jaksamaan paremmin arjessa ja kokemaan onnistumisia. En kuvittele että on jotain yleistä kaavaa joka toimii kaikilla. En kannata mitään tiettyä suuntausta, koulukuntaa, filosofiaa enkä menetelmää. En ajattele että tietäisin aina oikean vastauksen. Sovitan työskentely- ja toimintatapani asiakkaan mukaan. 

Aloita avullani terveellisempi elämäntapa jo tänään, se on paras lahja itsellesi ja läheisillesi!   

Mikään ei ole mahdotonta jos on vain tarpeeksi motivaatiota tehdä töitä tavoitteidensa eteen! Jotain mistä et uskalla nyt edes unelmoida voi olla muutaman vuoden kuluttua todellisuutta. Kuvittele visio tavoitteestasi ja lähde kulkemaan sitä kohti askel kerrallaan.

Jos etsit jotain erilaista, positiivista, kannustavaa, välittävää ja sellaista valmentajaa joka seisoo vierelläsi joka päivä ota rohkeasti yhteyttä! Nähdään ja jutellaan. Nyt on hyvä päivä tehdä päätös ja panostaa itseensä!

Varaa nyt aika ilmaiseen konsultaatioon!

Fitnessvalmennus

personal training

Ajatus omasta tiimistä lähti oman kilpailumenestykseni myötä tulleista valmennuspyynnöistä. Kilpailin ensin itse vuoteen 2017 asti saavuttaen mm. yleisen sarjan Suomen mestaruuden, MM- kilpailujen  viidennen sijan ja useita mitaleita kansainvälisistä kilpailuista. Perustin oman tiimin fitnessvalmennukseen keskittyen vuonna 2015. Team Golden Fitness on tällä hetkellä Helsingissä ja Tampereella toimiva valmennustiimi tavoitteellisesti treenaaville naisille. Laajennamme pian myös muillekin paikkakunnille. Kilpailijamme kilpailevat Suomen Fitnessurheilu ry:n ja IFBB:n kilpailuissa Bikini Fitness-, Wellness Fitness ja Fit Model- lajeissa. Tiimissämme on tällä hetkellä 16 kilpailijaa. Meillä toimii myös harrastajaryhmä ja Fit Model- valmennusryhmä ympäri vuoden. Järjestän lisäksi seminaareja ja poseerausvalmennuksia.

Teen valmennusta kilpaurheilijoiden lisäksi myös ihan tavallisille kuntoilijoille ikään ja tasoon katsomatta. Voit myös ostaa pelkästään ravintovalmennuksen tai etävalmennuksen. Ota yhteyttä ja katsotaan mikä vaihtoehto olisi sinulle sopivin! 

valmennukset

caroliina

kinnarinen