Treenaa kotona tehokkaasti!


Alennushinta voimassa maaliskuun loppuun vain 19e (norm. 29e)


Tämä paketti sopii aloittelijoille tai sellaisille treenaajille, joilla on ollut taukoa treeneistä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta voimaharjoittelusta. Kaikista liikkeistä on selkeät sanalliset, kuvalliset ja video- ohjeet. Lisäksi saat syke- sovelluksen mukaasi jossa on mm. virtuaalinen treenipäiväkirja. Teemme kaikille kotitreenien ostajille yhteisen Facebook- ryhmän, jossa voi keskustella treeneistä, motivoida toisiaan ja kysyä tarvittaessa lisää neuvoja treenien suorittamiseen.

Kotitreenipaketti aloittelijalle

Kotitreenipaketti edistyneelle

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset ovat suosittu ja edullinen tapa pudottaa painoa, kohottaa kuntoa, mielialaa ja parantaa elämäntapoja.


Ne sopivat kaikille ikään ja tasoon katsomatta. Verkkovalmennuksissa motivaatio pysyy yllä yhteisen keskusteluryhmän ja viikoittaisten haasteiden avulla

Alennushinta voimassa maaliskuun loppuun vain 19e (norm. 29e)

Tämä paketti sopii jo edistyneille treenaajille joilla on hyvä peruskunto ja kokemusta voimaharjoittelusta. Paketti sisältää erilaisia treenejä niin oman kehon painoilla, kahvakuulilla, kuin käsipainoillakin. Kaikista liikkeistä on selkeät sanalliset, kuvalliset ja video- ohjeet. Lisäksi saat syke- sovelluksen mukaasi jossa on mm. virtuaalinen treenipäiväkirja. Teemme kaikille kotitreenien ostajille yhteisen Facebook- ryhmän, jossa voi keskustella treeneistä, motivoida toisiaan ja kysyä tarvittaessa lisää neuvoja treenien suorittamiseen.

Caroliina Kinnarinen